ÇANKIRI / KURŞUNLU - Kurşunlu Şehit Ekrem Aygen Ortaokulu

Kurşunlu Şehit Ekrem Aygen Ortaokulu

Adres
MÜSLÜM MAH. KENAN ALPAY/2 SK. ŞEHİT EKREM AYGEN ILKOKULU VE ORTA OKULU BLOK NO 2 KURŞUNLU / ÇANKIRI
Vizyon
Milli Eğitim Temel Kanununda yer alan genel ve özel amaçlara uygun olarak; Sağlam karakterli, dürüst, kuvvetli bir vatan ve millet sevgisi olan, insani, milli ve ahlaki değerlerle donanmış, ülkesine yararlı, okuyan, inceleyen, araştıran, mili ve evrensel değerleri tanıyan benimseyen, araştırmacı, sorgulayıcı, kendi ayakları üzerinde durabilen, kendi düşüncelerini savunurken başkalarının düşünce ve haklarına saygı gösteren, görev ve sorumluluklarının bilincinde olan öğrenciler yetiştirmek.
Misyon
Türk Milli Eğitim sisteminin genel amaç ve temel ilkeleri doğrultusunda; öğrenme için her türlü fırsatın sağlandığı bilgili, becerili ve iyi bir ahlâka sahip nitelikli öğrencilerin yetiştirildiği, tercih edilen bir okul olmaktır.
Masa Tenisi İl Şampiyonluğu
09:00 Ders başlayış 12:25-13:40 Öğle arası 13:40 Ders başlayış 16:10 Ders bitiş
Ulaşım
İlçe merkezine Kurşunlu Belediyesi minibüsleriyle dönem dönem saatleri değişmekle birlikte, yarım saat aralıklarla ulaşım sağlanmaktadır.
Yerleşim Yeri
Okulumuz İlçe merkezine 1,5 km uzaklıkta bulunan TOKİ Konutlarında bulunmakta olup,önünden İstanbul-Karadeniz ulaşımı olan D100 Karayolu geçmektedir.
İl/İlçe Merkezine Uzaklık
İle Uzaklık D100 Karayolundan 83 km, tali yoldan 55 km. İlçe merkezine uzaklık 1,5 km.
Masa Tenisi Kurs ve Turnuvaları, Halk Oyunları Kursu, Voleybol Kursu
Tübitak 4006 Bilim Fuarı
Proje Çalışmaları
Kitaplar Çevrimiçi, Kendine Değer Kat, Beyaz Bayrak, Beslenme Dostu Okul, Okulum Temiz